Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yerı esna opsiyonel olarak aldatmaınan hidrolik düzen ile elan pıtrak kullanma esenlanabilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri facia anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok kibar hale getirmiştir.

Yangın merdiveni bapsı, kötüı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı fek özelliği yardımıyla alevlerin muayene altına hileınmasında dayanak olur ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni imal kılmak ve montajını kılmak binaların yangından korunması için elzemdir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı tavsiye ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye intibak ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın yerinde insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, dışa çın açılan ürkü pas kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara mevla modeldir.

Yangın bapsı montajı tamamen profesyonel şekilde örgülması müstelzim ve imalatta tam şekilde ortaya çıhun üründe yanılgı strüktürlmaması müstelzim bir meselelemdir.

Bu proje, temelli yönetmeliğe amelî şekilde planlanır. Arkası sıra itfaiye icazetını alarak imalat maslahatlemlerine temellıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan sağlıklı bir düz yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakalı detaylı haber alabilirsiniz.

Belli yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu sözcük konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları ayrılma etmek yaş ve güvensiz olacağı için yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Niteliksiz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara sahip olan bir örgüsı vardır.

Tüm yangın kasası ve kanatları mualla sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva onarımı ve yangın kapısı boya nöbetleri sayesinde baplar hüsran görmez.

Report this wiki page