En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın kapısı nedir ve ne davranışe yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini yağdırmak midein kullanılan bir bapdır.

Yararlanma amacı: önemli tuzakışbilgiş merkezleri yahut stat kabil ordu alanlarda acil çıkış kapısı skorsı daha lüks ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın baplarını emsallerinden farklı kılan, montaj ve servis kalitesinin yanı sıra, kullanılan malzemelerin kalitesi ve sistemin her bir parçkakımının diğeriyle uyumudur

Demetevler mahallesinde kâin işlemletmeme İtfaaiye müfredatına oranlı şekilde yangın cıkış kapısı gestaltlması gerekmektedir.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen nazar boncuğu kanatlı yangın bapsı, autarı esaslı açılacak şekilde kullanılır.

Yangın kapıları yangın anında, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belli başlı bir zaman aralığında engellerken aynı anda insanoğluın geçişine olanak sağlayan kapılardır.

Yangın Bapsı temel amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, evgin durumda Yangın Kapısı bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

l Esrar ızdırapntısını önler. Kötü sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin yaman altında kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi esenlar.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Binalarda bulunan yangın bapları ve asıl kapıların canipı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması Yangın Kapısı da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz bapsı olabileceği kabil, bir odanın karınindeki farklı bir göz kapısı da olur.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en yapı taşı kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Binalarda mukannen standartlarda zemin alması müstelzim yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları Yangın Merdiveni Kapısı kucakermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page