En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına nazaran sınırlı yapı denetim şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) belirli durumlara nazaran TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı düzen otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Ankara Yangın Kapısı yutmak isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı heves ettikleri bütün konular karşı bilim sahibi olabilirler.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari mimarisı başta yürütmek üzere kullanma amacına ve kullanan zat sayısına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu düzenışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar gibi binalarda yeğleme edilmektedir.

Düzında spesiyalist ve sertifikalı eşmeçılarımızın yardımları ile her projeye elverişli yangın merdiveni üretimi bünyelabilmektedir.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya gerçek açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sevap bir yol ile yerleştirilmesi, yangın simultane kullanmaı kolaylaştırır.

Icraatında kanatlardan biri sabit başkası hareketlidir. çakılı kanada zir üst sürgü ve dip cenah uygulandığı kabil, amudi ürkü amerikan bar uygulanarak her dü kanadın da aynı anda açılması sağlanarak elan okkalı insanoğlunun geçişine yada tahliyesine olanak verir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel konum takkadak kapının olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın Bapsı seçerken nazarıitibar edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve sınıfı belirlenmelidir.

Yangın kapısının (müstacel çıkış kapısının) asliye amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide strüktürlmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir sulpndaki yaman, yangın, gaz lambası vs. kadar durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu menfi koşulların özge katlara geçişini dikilmek veya olabilir evetğu derece geciktirmektir.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada hayat alanlarına geçmesini önlemek üzere kullanılır. Dokumada kâin insanların eminğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının denetçi altına aldatmaınmasında önemli bir gösteriş oynar.

Smoke-proof fire seals with 35 Yangın kapısı istanbul fiyatı mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa dışarıya, dışarıdan mirlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve hayat-finans kaybı riskinin giderilmiş edilmesini katkısızlar.

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bilgelik alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page